Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πήρε κλίση το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήρε κλίση το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Επικίνδυνη κλίση έχει πάρει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά μετά την πυρκαγιά εν πλω, στο γκαράζ του και την αγωνία για 875 επιβαίνοντες. Η φωτιά ξέσπασε στο πάνω κατάστρωμα του γκαράζ και στο πλωριό μέρος του γκαράζ. Αυτή τη στιγμή απομένουν μικρές εστίες φωτιάς, ενώ πληροφορίες […]

Επικίνδυνη κλίση έχει πάρει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά μετά την πυρκαγιά εν πλω, στο γκαράζ του και την αγωνία για 875 επιβαίνοντες. Η φωτιά ξέσπασε στο πάνω κατάστρωμα του γκαράζ και στο πλωριό μέρος του γκαράζ. Αυτή τη στιγμή απομένουν μικρές εστίες φωτιάς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καεί φορτηγά και οχήματα.

Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

«Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά. Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα», αναφέρει η ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας ΑΝΕΚ και προσθέτει: «Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πήρε φωτιά το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις