Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Bad girl: Η επαναφορά μετά από μια έξαλλη νύχτα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Bad girl: Η επαναφορά μετά από μια έξαλλη νύχτα

Σίγουρα υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε για ένα ποτό, όμως καταλήγουμε να επιστρέφουμε σπίτι «λιώμα». Εκτός από τους πολλούς κινδύνους που κρύβει αυτό, η επόμενη μέρα είναι σκέτη καταστροφή. Πονοκέφαλος, ασταμάτητη πείνα και έντονη αδυναμία. Υπάρχουν 8 συμβουλές ώστε να ξέρεις τι να κάνεις και να ξεπεράσεις πιο γρήγορα το hangover την επόμενη φορά που θα […]

Σίγουρα υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε για ένα ποτό, όμως καταλήγουμε να επιστρέφουμε σπίτι «λιώμα». Εκτός από τους πολλούς κινδύνους που κρύβει αυτό, η επόμενη μέρα είναι σκέτη καταστροφή. Πονοκέφαλος, ασταμάτητη πείνα και έντονη αδυναμία. Υπάρχουν 8 συμβουλές ώστε να ξέρεις τι να κάνεις και να ξεπεράσεις πιο γρήγορα το hangover την επόμενη φορά που θα βγεις γι’ αυτό το «χαλαρό ποτάκι».

Πιες καφέ

Πιες σκέτο καφέ με δύο ή τρεις σταγόνες λεμόνι, αφού ως οξύ καίει το οινόπνευμα! Άσε που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί.

Όχι στο κρύο μπάνιο

Αν είσαι από τους τύπους που μόλις σηκώνονται κάνουν ένα κρύο ντους και είσαι από μεθύσι, καλύτερα να το ξεχάσεις για σήμερα. Θα πέσει η θερμοκρασία σου και το σώμα σου δεν χρειάζεται και άλλη κούραση μαζί με το αλκοόλ.

Φάε αυγά

Με την πρωτεΐνη και τους υδατάνθρακες που διαθέτουν τα αυγά θα σε τονώσουν και θα αποκτήσεις αμέσως ενέργεια, που την χρειάζεσαι.

Μην τρως βαριά

Προτίμησε ελαφριά γεύματα όπως ένα τοστ, μακαρόνια ή σούπα. Σε καμία περίπτωση μην φας βαριά, γιατί πραγματικά δεν θα βοηθήσεις το στομάχι σου μετά από μεθύσι να χωνέψει εύκολα.

Πιες ενεργειακό ποτό

Ένα ενεργειακό ποτό θα σε βοηθήσει με την χαμένη σου ενέργεια και δύναμη χάρη στα συστατικά που έχει.

Κοιμήσου αρκετά

Ο οργανισμός σου χρειάζεται αρκετή ξεκούραση και χαλάρωση, μετά από μια νύχτα με τρελό clubbing.

Πιες πολύ νερό

Όταν πίνεις πολύ αλκοόλ αφυδατώνεσαι. Άρα πρέπει να πιεις νερό και μάλιστα πολύ, αν θες να είσαι σε νορμάλ κατάσταση μετά το μεθύσι γρήγορα.

Μην πάρεις ντεπόν

Καλύτερα να αποφύγεις να πάρεις ντεπόν όταν είσαι από μεθύσι. Το ξέρω βέβαια ότι θα έχεις ξυπνήσει με πονοκέφαλο, αλλά προτίμησε να περιμένεις να περάσει φυσικά, όσο αντέχεις, γιατί δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός χάπι και αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μόλις χώρισα. Και τώρα τι;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις