Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / O Γκόραν Μπρέγκοβιτς στο Νιάρχος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Γκόραν Μπρέγκοβιτς στο Νιάρχος

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  υποδέχεται τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς και την μπάντα του Wedding and Funeral Band. Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας συνθέτης, μαζί με ένα σύνολο δέκα εγχόρδων και χορωδών, θα δώσει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος μια συναυλία […]

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  υποδέχεται τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς και την μπάντα του Wedding and Funeral Band. Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας συνθέτης, μαζί με ένα σύνολο δέκα εγχόρδων και χορωδών, θα δώσει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό στα αξεπέραστα soundtracks του.

Στη συναυλία του στο Ξέφωτο θα παρουσιάσει μια επιλογή από τα soundtracks των ταινιών που τον καθιέρωσαν παγκοσμίως: από τη Βασίλισσα Μαργκό, μέχρι τις τρεις αξέχαστες συνεργασίες του με τον σκηνοθέτη Emir Kusturica (O Καιρός των Τσιγγάνων, Arizona Dream, Underground). Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις