Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννη: «O Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: «O Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς»

Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στην χθεσινή εισβολή της αντιεξουσιαστικής ομάδας Ρουβίκωνας στο υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε πως «αυτά… τα μωρά όμως μας κάνουν ρόμπα διεθνώς», σχολιάζοντας παράλληλα ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή… αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό». Ξεχωριστή στιγμή όμως αποτελεί ο […]

Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στην χθεσινή εισβολή της αντιεξουσιαστικής ομάδας Ρουβίκωνας στο υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε πως «αυτά… τα μωρά όμως μας κάνουν ρόμπα διεθνώς», σχολιάζοντας παράλληλα ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή… αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό».

Ξεχωριστή στιγμή όμως αποτελεί ο διάλογός της με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο οποίος δήλωσε ότι ο ίδιος, αλλά και ο απλός πολίτης δεν φοβάται το Ρουβίκωνα, με τη βουλευτή της ΝΔ να του απαντά ότι και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν τη 17 Νοέμβρη:

 

Παπαδημητρίου: «Δεν υπάρχει θέμα αποδοχής της βίας, αλλά δεν κατάλαβα πώς είναι δυνατόν οι ενέργειες του Ρουβίκωνα να συνδέονται με την ανασφάλεια των πολιτών… Στο σπίτι του απλού πολίτη δεν μπαίνει ο Ρουβίκωνας».

Μπακογιάννη: «Μπήκε στο συμβολαιογραφείο… Ο συμβολαιογράφος είναι απλός πολίτης. Για να πάρει το κομπιούτερ του, τα έπιπλα του, έδωσε το υστέρημά του… Αυτός λοιπόν ο συμβολαιογράφος απειλείται ότι θα του κάνουν γυαλιά – καρφιά το γραφειάκι του, διότι μιλάμε πολλές φορές για γραφειάκια…».

Παπαδημητρίου: «Εγώ δεν φοβάμαι πάντως ότι θα μού κάνει επίθεση στο σπίτι ο Ρουβίκωνας».

Μπακογιάννη: «Και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη, και τον σκότωσε».

Παπαδημητρίου: «Δεν είναι Ρουβίκωνας η 17Ν. Δε φοβάται ο απλός πολίτης το Ρουβίκωνα».

Μπακογιάννη: «Ο απλός πολίτης νοιώθει ότι ξεφτιλίζεται κ. Παπαδημητρίου, έμενα το υπουργείο Εξωτερικών είναι σύμβολο στο μυαλό μου… Δε θέλω να λένε αύριο το πρωί ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι».

Παπαδημητρίου: «Μήπως το μεγεθύνουμε αυτό;».

Μπακογιάννη: «Και η φραστική βία είναι βία… Και δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τη βία σε ακροδεξιά και ακροαριστερή, όλες είναι καταδικαστέες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

5 μύθοι + 5 λάθη των μνημονίων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις