Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Νέα 48ωρη άδεια ενέκρινε το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας Βόλου για τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια εκτελεστή της 17 Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε χθες Δευτέρα ενέκρινε το αίτημα του καταδικασθέντος, κρίνοντας ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε […]

Νέα 48ωρη άδεια ενέκρινε το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας Βόλου για τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια εκτελεστή της 17 Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε χθες Δευτέρα ενέκρινε το αίτημα του καταδικασθέντος, κρίνοντας ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε δοθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει άλλες τρεις 48ωρες άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, πριν μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου, καθώς και τη ρητή δήλωση του State Department των ΗΠΑ ότι καταδικάζει άδειες και ελάφρυνση της ποινής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Τ2

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις