Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ραζβάν Λουτσέσκου: Έως το 2020 στον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Έως το 2020 στον ΠΑΟΚ

Οι διεργασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του 49χρονου τεχνικού είχαν ξεκινήσει πριν ολοκληρωθεί το περσινό πρωτάθλημα και ήταν βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα δώσουν και τυπικά τα χέρια. Όταν τέλειωσε το πρωτάθλημα, είχε ληφθεί ήδη η απόφαση για την ανανέωση της συνεργασίας τους . Ο Λουτσέσκου παρέλαβε την ομάδα σε άθλια κατάσταση και […]

Οι διεργασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του 49χρονου τεχνικού είχαν ξεκινήσει πριν ολοκληρωθεί το περσινό πρωτάθλημα και ήταν βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα δώσουν και τυπικά τα χέρια. Όταν τέλειωσε το πρωτάθλημα, είχε ληφθεί ήδη η απόφαση για την ανανέωση της συνεργασίας τους .

Ο Λουτσέσκου παρέλαβε την ομάδα σε άθλια κατάσταση και κατάφερε να μοντάρει το σύνολο, να του δώσει ταυτότητα και να φτάσει για δεύτερη σερί χρονιά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Στα αξιοσημείωτα της παρουσίας του 49χρονου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ, η διαχείριση των παικτών με φόντο το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου είναι το απόλυτο «αφεντικό» των αποδυτηρίων και οι παίκτες, με την πρώτη ευκαιρία φροντίζουν να δείχνουν πως η δουλειά τους στο γήπεδο οφείλεται σε εκείνον…

Ο Λουτσέσκου έβαλε την υπογραφή του σε ένα ήδη βελτιωμένο συμβόλαιο, στο οποίο θα γίνει… update την επόμενη σεζόν. Φυσικά, σε αυτό δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς και την ρήτρα που υπάρχει που αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ… Και δεν είναι λίγα… Για την ανανέωση του Λουτσέσκου ο Κούλης Αποστολίδης δήλωσε: «Πρώτον θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλή κίνηση. Ομολογώ πως έλεγα: Περιμένετε να τον δούμε. Αν θυμάστε πέρσι η ΠΑΕ έλεγε ότι πάμε για πρωτάθλημα και περίμενα έναν προπονητή με το ανάλογο κύρος και προσωπικότητα.

Όταν ήρθε ο Λουτσέσκου, είχα αμφιβολίες και έλεγα, περιμένετε να τον δούμε. Αυτό που είναι θετικό είναι ότι έφτιαξε ένα αδούλευτο σύνολο από τον προηγούμενο προπονητή και έλεγε και ο ίδιος δώστε μου χρονικό περιθώριο ενάμιση με δύο μήνες και άσχετα αν ήμασταν επιφυλακτικοί ο Λουτσέσκου και οι βοηθοί του ανέβασαν την ομάδα και σήμερα, είναι μόλις ένα βήμα μακριά από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως έπρεπε να ανανεωθεί και άλλα χρόνια και μάλιστα ο ΠΑΟΚ, σπάνια ξεκινάει την σεζόν με τον προπονητή που τελείωσε την προηγούμενη χρονιά. Άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να ανανεωθεί για άλλα τρία-τέσσερα χρόνια, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει ομάδα ελίτ. Για να μιλήσουμε λογικά είναι απόλυτα σωστή κίνηση, από την διοίκηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

αεκ αγκαλια

ΑΕΚ: Σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο ταξίδι μέχρι τα αστέρια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις