Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μετ’ εμποδίων η ηλεκτροδότηση και σε Σκόπελο και Τήνο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετ’ εμποδίων η ηλεκτροδότηση και σε Σκόπελο και Τήνο

Μετά την Ύδρα σειρά πήραν η Σκόπελος και η Τήνος. Στο πρώτο νησί από τις τέσσερις τα ξημερώματα μέχρι τις δέκα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έμειναν χωρίς ρεύμα, εξαιτίας μιας νεροποντής, η οποία προκάλεσε πολλά προβλήματα στο εναέριο δίκτυο. Συγκεκριμένα, κεραυνοί έπληξαν μετασχηματιστές και κολώνες, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στον διαμοιρασμό του δικτύου ρεύματος. Από […]

Μετά την Ύδρα σειρά πήραν η Σκόπελος και η Τήνος. Στο πρώτο νησί από τις τέσσερις τα ξημερώματα μέχρι τις δέκα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έμειναν χωρίς ρεύμα, εξαιτίας μιας νεροποντής, η οποία προκάλεσε πολλά προβλήματα στο εναέριο δίκτυο. Συγκεκριμένα, κεραυνοί έπληξαν μετασχηματιστές και κολώνες, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στον διαμοιρασμό του δικτύου ρεύματος.

Από την άλλη, ο δήμος Τήνου προχώρησε σε εξώδικη διαμαρτυρία, καθώς μένει χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν οι μονάδες αφαλάτωσης και να μένουν χωρίς νερό για ώρες περιοχές του νησιού, με συνέπεια να μην μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων, των κατοίκων και των επισκεπτών.

 

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τήνου

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλεως Τήνου ότι λόγω σοβαρών επιπλοκών και δυσλειτουργιών σε όλες τις μονάδες αφαλάτωσης, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πολλαπλές & συνεχόμενες γενικές διακοπές ρεύματος, θα λάβουν χώρα σήμερα σταδιακές διακοπές στην παροχή ύδατος στην πόλη της Τήνου. ια οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. O Δήμος Τήνου επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμη και απαραίτητη ενέργεια σε βάρος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Τήνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ύδρα – Οργή κατοίκων, προαναγγέλλουν μηνύσεις

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις