Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέο ασφαλιστικό από τον Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο ασφαλιστικό από τον Μητσοτάκη

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει: «Θα καταργήσω το νόμο Κατρούγκαλου…». Κατά τον κ. Μητσοτάκη, «η ΝΔ έχει ήδη επεξεργαστεί και θα εφαρμόσει ένα εντελώς νέο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, στο… οποίο προφανώς δεν έχει καμία θέση ο νόμος Κατρούγκαλου. Ο νόμος αυτός θα καταργηθεί». Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ότι «η κυβέρνησή του θα […]

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει: «Θα καταργήσω το νόμο Κατρούγκαλου…». Κατά τον κ. Μητσοτάκη, «η ΝΔ έχει ήδη επεξεργαστεί και θα εφαρμόσει ένα εντελώς νέο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, στο… οποίο προφανώς δεν έχει καμία θέση ο νόμος Κατρούγκαλου. Ο νόμος αυτός θα καταργηθεί». Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ότι «η κυβέρνησή του θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο και πως θα επιδιώξει μετεκλογικά, είτε έχει αυτοδυναμία είτε όχι, την ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Και αυτοδύναμη να είναι η ΝΔ θα επιδιώξω την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία θα αποτυπώνει την πλατιά κοινωνική συμμαχία που θέλει να βγει η χώρα μας από το σημερινό της τέλμα. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση. Και επειδή είμαι βέβαιος ότι αυτό θέλει και η μεγάλη πλειοψηφία, ουδόλως με προβληματίζουν η προεδρική εκλογή του 2020 και η απλή αναλογική. Η κυβέρνηση της ΝΔ θα αλλάξει αμέσως τον εκλογικό νόμο, εισηγούμενη ένα δίκαιο σύστημα που θα διασφαλίζει και την αντιπροσωπευτικότητα αλλά και την ανάγκη κυβερνησιμότητας της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πολάκης αναρτά τη γνωμάτευση για τον Φλώρο: Τα λαμόγια θα πληρώσουν ακριβά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις