Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι είναι τελικά αυτό που εξιτάρει τις γυναίκες;
PLUS

Τι είναι τελικά αυτό που εξιτάρει τις γυναίκες;

Το one night stand ζει και βασιλεύει, κατακτώντας ακόμη και πολλούς συντηρητικούς, που τα βρίσκουν σκούρα στον κόσμο των συναισθημάτων. Ούτε κλάματα, ούτε δεσμεύσεις, ούτε υποχωρήσεις, λένε οι περισσότεροι που λατρεύουν το… σπορ. Οι άντρες, επιδίδονται σε αυτό πολύ πιο εύκολα από τις γυναίκες, όλοι το ξέρουμε. Τα θηλυκά, σαν πιο συναισθηματικά πλάσματα θέλουν αυτό […]

Γυναίκες καπνίζουν στο κρεβάτι

Το one night stand ζει και βασιλεύει, κατακτώντας ακόμη και πολλούς συντηρητικούς, που τα βρίσκουν σκούρα στον κόσμο των συναισθημάτων.

Ούτε κλάματα, ούτε δεσμεύσεις, ούτε υποχωρήσεις, λένε οι περισσότεροι που λατρεύουν το… σπορ.

Οι άντρες, επιδίδονται σε αυτό πολύ πιο εύκολα από τις γυναίκες, όλοι το ξέρουμε. Τα θηλυκά, σαν πιο συναισθηματικά πλάσματα θέλουν αυτό το «κάτι» για να πουν το ναι, ακόμη κι αν είναι για μια βραδιά.

Τι είναι αυτό όμως που εξιτάρει τη γυναίκα; Η απάντηση δεν άλλαξε ποτέ.

Τα κακά αγόρια γοητεύουν άκρως τις γυναίκες και ας μην το παραδέχονται ποτέ ανοιχτά.

Υπεύθυνη έρευνας πήρε συνέντευξη από 239 Ολλανδέζες, ηλικίας από 17 μέχρι 30, και ρώτησε την άποψή τους για την συμπεριφορά των αντρών που πίνουν και καπνίζουν, κάτι που έχει συνδυαστεί με τους “αλήτες”.

Αποτέλεσμα εικόνας για one night stand

Αφού τους έδειξε τα προφίλ 10 αντρών που έκαναν διάφορες δραστηριότητες -από το να αθλούνται μέχρι να κάνουν ηλιοθεραπεία, ενώ κάποιοι κάπνιζαν και έπιναν- τους ρώτησε πόσο πιθανό θα ήταν να κάνουν one-night stand ή μία μακρόχρονη σχέση με τον καθένα απ’ αυτούς.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν μία ερωτική περιπέτεια με άντρες που είναι περιστασιακοί καπνιστές ή που πίνουν από λίγο μέχρι πάρα πολύ.

Τα κακά αγόρια αποδείχθηκαν πιο ελκυστικά στις γυναίκες για την περίπτωση του one-night stand, ενώ οι μη καπνιστές και εκείνοι που πίνουν σπάνια πήραν την έγκριση τους για κάτι πιο σοβαρό.

«Όταν οι γυναίκες ψάχνουν σύντροφο για μακροχρόνια σχέση, προτιμούν έναν άντρα που έχει τη θέληση και την ικανότητα να προστατεύσει και να ενδιαφερθεί μελλοντικά για τα παιδιά που θα αποκτήσουν» είπε η υπεύθυνη.

Και ναι, είναι αλήθεια. Η γυναίκα ακόμη και από το πρώτο ραντεβού θα έχει στο μυαλό της αυτό: Αν είσαι κατάλληλος ή όχι για το μέλλον.

Δείτε ακόμη:

Σεξ στην παραλία

Σεξ με τον άγνωστο στις διακοπές: Πώς θα γίνει σωστά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις