Αυτό ήταν! Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό ήταν! Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τελείωσε η παρατεταμένη αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Σήμερα ανακοινώθηκαν στο site του υπουργείου Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα αποτελέσματα μπορούν να τα δουν οι υποψήφιοι -με τον προσωπικό τους κωδικό- εδώ: Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη φορά τα αποτελέσματα δεν θα αναρτηθούν στα σχολεία με ονοματεπώνυμο, αλλά […]

27.08.2018 | 17:53

Τελείωσε η παρατεταμένη αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων

Σήμερα ανακοινώθηκαν στο site του υπουργείου Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τα αποτελέσματα μπορούν να τα δουν οι υποψήφιοι -με τον προσωπικό τους κωδικό- εδώ:

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη φορά τα αποτελέσματα δεν θα αναρτηθούν στα σχολεία με ονοματεπώνυμο, αλλά με τον προσωπικό κωδικό κάθε υποψηφίου κι αυτό εξαιτίας των προσωπικών δεδομένων.

Σημειώνεται επίσης πως για την εγγραφή των επιτυχόντων λειτουργεί το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους.

Προ ολίγων ημερών δε ο Υπουργός Παιδείας υπέγραψε τη σχετική Υπουργική Απόφαση που προβλέπει ειδικό ποσοστό θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 από τις περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Δείτε ακόμη:

Πανελλήνιες: Από την… κατάργηση, στις «δέσμες» – Οι αλλαγές που έρχονται

Exit mobile version