Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Μια αγκαλιά μετά την γκολάρα! (pic-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Μια αγκαλιά μετά την γκολάρα! (pic-vid)

Ο Παναθηναϊκός με μια μεγάλη μαγκιά του Μπουζούκη πήρε τη μεγάλη νίκη με 0-1 στην πρεμιέρα της Superleague.  Ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύτηκε θέση βασικού στον 20χρονο Μπουζούκη και ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού δικαίωσε με το καλημέρα τον προπονητή του, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην Ξάνθη, με τρομερό σουτ έξω από […]

ΠΑΟ ΞΑΝΘΗ

Ο Παναθηναϊκός με μια μεγάλη μαγκιά του Μπουζούκη πήρε τη μεγάλη νίκη με 0-1 στην πρεμιέρα της Superleague. 

Ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύτηκε θέση βασικού στον 20χρονο Μπουζούκη και ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού δικαίωσε με το καλημέρα τον προπονητή του, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην Ξάνθη, με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο 69ο λεπτό του αγώνα.

Ο νεαρός πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στη Superleague και στη συνέχεια πήρε αγκαλιά τον προπονητή του, για να τον ευχαριστήσει για τη στήριξη και την ευκαιρία να αγωνιστεί από την αρχή στον αγώνα.

Δώνης: Πιστεύω δώσαμε ερέθισμα και στον κόσμο μας

«Κάναμε ένα κάλο και σοβαρό παιχνίδι σήμερα αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο, το καλό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε πει πως θέλουμε να δώσουμε ένα κάλο ερέθισμα στον κόσμο για να μας στηρίξει στη σεζόν και σήμερα πιστεύω πως το δώσαμε», ανέφερε μετά το ματς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα φαβορί του τίτλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις