Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Στικούδη μας την “έφερε”: Με το πιο ανατρεπτικό βίντεο, αποκαλύπτει το πραγματικό νυφικό! (vid)
LIFESTYLE

Η Στικούδη μας την “έφερε”: Με το πιο ανατρεπτικό βίντεο, αποκαλύπτει το πραγματικό νυφικό! (vid)

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας. Μακριά από φώτα, η Στικούδη παντρεύτηκε τον καλό της στη Θεσπρωτία παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, αλλά και των κατοίκων του χωριού. Η τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη και φόρεσε ένα συντηρητικό νυφικό, έχοντας τα μαλλιά της λιτά […]

Stikoudi-katerina-video-7

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.

Μακριά από φώτα, η Στικούδη παντρεύτηκε τον καλό της στη Θεσπρωτία παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, αλλά και των κατοίκων του χωριού.

Η τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη και φόρεσε ένα συντηρητικό νυφικό, έχοντας τα μαλλιά της λιτά χωρίς ιδιαίτερο styling.

Ωστόσο το πολύ σεμνό νυφικό, δεν ήταν ακριβώς έτσι…!

Η φούστα φαινόταν ότι αποτελούνταν από δυο φύλλα, που το ένα έπεφτε πάνω στο άλλο. Και κάπου εκεί κρυβόταν και ένα φερμουάρ, το οποίο αμέσως μετά το γάμο η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε και το νυφικό από μάξι, έγινε μίνι!

Στην πρώτη της ανάρτηση, μετά τον γάμο, η τραγουδίστρια άφησε τους followers της άφωνους, καθώς δεν ήταν μια κλασσική φωτογραφία από το μυστήριο ή μια τρυφερή στιγμή με τον αγαπημένο της.

Φορώντας το νυφικό της, έκανε Kiki Challenge!

Δείτε ακόμη:

Η Καινούργιου ερωτεύτηκε: Επιτυχημένος, γοητευτικός κι… ετών 25! (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις