Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντοκουμέντα σοκ από του Φιλοπάππου: Οι αλλοδαποί επιτίθενται σε τουρίστριες (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Ντοκουμέντα σοκ από του Φιλοπάππου: Οι αλλοδαποί επιτίθενται σε τουρίστριες (pics)

  Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα στου Φιλοπάππου που «πάγωσε» την χώρα και έχει έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα της αδιανόητης εγκληματικότητας. Οι δράστες, 5 ημέρες πριν επιτεθούν στον Νικόλα Μουστάκα, την είχαν «πέσει» σε δυο Γερμανίδες τουρίστριες, ακριβώς στο ίδιο σημείο και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος […]

 

λουλουδι στου Φιλοπαππου

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα στου Φιλοπάππου που «πάγωσε» την χώρα και έχει έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα της αδιανόητης εγκληματικότητας.

Οι δράστες, 5 ημέρες πριν επιτεθούν στον Νικόλα Μουστάκα, την είχαν «πέσει» σε δυο Γερμανίδες τουρίστριες, ακριβώς στο ίδιο σημείο και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλοπαππου 25χρονος

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός πλησίασαν τις δύο κοπέλες που κάθονταν στην  άκρη του βράχου, τις έσυραν λίγο πιο μέσα και σε απόσταση 2 μέτρων από το χείλος του γκρεμού, εκτυλίχθηκε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στη μια Γερμανίδα και στους αλλοδαπούς.

Η άλλη Γερμανίδα τη γλίτωσε, καθώς δεν κρατούσε τσάντα. Είχε όλα τα πράγματά της στην τσάντα της φίλης της. Όμως στην κοπέλα με την τσάντα επιτέθηκαν άγρια.

Ο 17χρονος συλληφθείς ήταν εκείνος που προσπαθούσε να της αποσπάσει την τσάντα από τα χέρια. Ο 25χρονος Ιρακινός, πάλι, κρατούσε τα χέρια της κοπέλας, ενώ ο 28χρονος Πακιστανός στέκεται δίπλα, παρατηρώντας το χώρο.

Η δεύτερη τουρίστρια, όση ώρα η φίλη της έδινε μάχη για να γλιτώσει την τσάντα της, σήκωσε τη φωτογραφική της μηχανή και άρχισε να φωτογραφίζει τους αλλοδαπούς, με στόχο να φοβηθούν και να φύγουν.

Τελικά η συμμορία κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα της τουρίστριας και να εξαφανιστεί, ενώ οι δυο κοπέλες κατευθύνθηκαν αμέσως στο ΑΤ Ακροπόλεως για να καταθέσουν. Εκεί κατέθεσαν και τις φωτογραφίες των αλλοδαπών που έβγαλαν.

Αυτές οι φωτογραφίες, χρησιμοποιήθηκαν για την αναγνώριση των δραστών της δολοφονίας του Νικόλα. Οι αστυνομικοί τις έδειξαν στην Πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου και εκείνη αναγνώρισε τους δράστες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς, ο 28χρονος, φορούσε την ίδια μπλούζα που φορούσε στην επίθεση κατά του Νικόλα Μουστάκα.

Οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι, οι δύο για κλοπές και ο ένας για παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο 17χρονος, μάλιστα, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο ΑΤ Ομόνοιας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής.

Εμπλέκονται σε ακόμη δέκα ληστείες

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, οι τρεις που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων δέκα ληστειών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, αφού εκτιμάται ότι μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι δύο Πακιστανοί είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν.

Οι δύο Πακιστανοί, μετά το έγκλημα, έφυγαν αρχικά για τη Θήβα με τη βοήθεια ομοεθνών τους και στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί έφτασαν στην Ειδομένη, όπου προσπάθησαν μέσα από περάσματα λαθρεμπόρων να περάσουν στη γείτονα χώρα.

Οι δύο πρώτες απόπειρες διαφυγής απέτυχαν καθώς βρέθηκαν κοντά σε συνοριοφύλακες, γεγονός που τους φόβισε και αποφάσισαν να επιστρέψουν

Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι δύο Πακιστανοί είχαν καταστρώσει τρίτο σχέδιο διαφυγής, προκειμένου να διαφύγουν στα Σκόπια μέσω Κιλκίς. Την τρίτη φορά, οι συνοριοφύλακες τους έλεγξαν και τους συνέλαβαν.

«Είχα στα χέρια μου ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας. Με αυτό απείλησα τον άντρα και του ζήτησα τα χρήματα και το κινητό του. Μου είπε ότι δεν είχε τίποτα πάνω του. Δεν τον ακούμπησα, ούτε τον έσπρωξα. Δεν φταίω εγώ. Δεν ξέρω πώς έπεσε στο γκρεμό. Εγώ ήθελα απλά να τον ληστέψω», είπε ο 28χρονος Πακιστανός, μετά  τη σύλληψή του.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ληστεία με τον θάνατο του άντρα που μου λέτε. Τους άλλους δύο τους γνωρίζω. Ήμουν μαζί τους στην περιοχή. Δεν έχω όμως καμία σχέση και δεν ξέρω τίποτα για αυτό που έγινε», δήλωσε με τη σειρά του ο 25χρονος Ιρακινός.

Οι τρεις κακοποιοί θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή να απολογηθούν, καθώς έλαβαν τη προθεσμία που ζήτησαν.

Δείτε ακόμη:

Νικόλας Μουστάκας

Η συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Νικόλα στον Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις