Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Νίκη με το ζόρι για τον Δικέφαλο (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Νίκη με το ζόρι για τον Δικέφαλο (vid)

Με ένα πέναλτι –αμφισβητούμενο –ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με 1-0, στην πρεμιέρα της Super League. Ο ΠΑΟΚ μπήκε εμφανώς αγχωμένος, με το μυαλό να βρίσκεται στο ματς με την Μπενφίκα, όμως τα κατάφερε. Ο Πρίγιοβιτς κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, στο 58ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι […]

παοκ

Με ένα πέναλτι –αμφισβητούμενο –ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με 1-0, στην πρεμιέρα της Super League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε εμφανώς αγχωμένος, με το μυαλό να βρίσκεται στο ματς με την Μπενφίκα, όμως τα κατάφερε.

Ο Πρίγιοβιτς κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, στο 58ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που έκρινε τον αγώνα, μιας κι ο Πρίγιοβιτς πέφτει πριν τον ακουμπήσει στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έσβησε το -2, κι έφτασε στον έναν βαθμό.

Πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα την Τετάρτη, στη ρεβάνς του 1-1 της Λισαβόνας για τα πλέι οφ του Champions League.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ( Ρ. Λουτσέσκου):  Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (74′ Βέρνμπλουμ), Σάκχοφ, Ζαμπά (68′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82′ Ακπόμ).

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46′ Κυριακόπουλος), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα (79′ Δουβίκας), Μουνάφο, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (88′ Ρόλε), Καλτσάς, Μανιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις