Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ηράκλειο: Άνδρας, θύμα κακοποίησης από την πρώην σύζυγο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Άνδρας, θύμα κακοποίησης από την πρώην σύζυγο

Αν και τα περισσότερα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι γυναίκες, υπάρχουν και άντρες που μπορεί να υποστούν τη βία. Μια τέτοια υπόθεση έρχεται στο φως από το Ηράκλειο και αφορά σε ένα ζευγάρι Ρουμάνων το οποίο είναι χωρισμένο με ένα παιδί. Όπως κατήγγειλε ο 36χρονος άνδρας στις αστυνομικές αρχές μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγός του […]

Αν και τα περισσότερα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι γυναίκες, υπάρχουν και άντρες που μπορεί να υποστούν τη βία.

Μια τέτοια υπόθεση έρχεται στο φως από το Ηράκλειο και αφορά σε ένα ζευγάρι Ρουμάνων το οποίο είναι χωρισμένο με ένα παιδί.

Όπως κατήγγειλε ο 36χρονος άνδρας στις αστυνομικές αρχές μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγός του όπου τον έβλεπε τον γρονθοκοπούσε ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που και ο αδερφός της τον είχε χτυπήσει.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στις αρχές, δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση εξαιτίας του ότι είναι η μητέρα του παιδιού του.

Όμως την περασμένη Τετάρτη η πρώην σύζυγος τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι άσχημα και ο 36χρονος πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο και κατέθεσε μήνυση εναντίον της αλλά και στον αδερφό της.

Ο ίδιος εξήγησε πως η αιτία των επιθέσεων είναι πως εκείνος έχει φτιάξει την ζωή του μετά το διαζύγιο ωστόσο αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν ήταν τυπικός στην διατροφή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο αδέρφια αλλά και τον 36χρονο καθώς και η πρώην σύζυγός του κατήγγειλε μήνυση εναντίον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η πρώην σύζυγος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται ότι του έχει επιτεθεί λέγοντας πως εκείνη έχει πέσει θύμα βίας από τον 36χρονο.

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Δείτε ακόμη:

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις