Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάλος με την εμφάνιση της Σερένα Γουίλιαμς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάλος με την εμφάνιση της Σερένα Γουίλιαμς

Σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, η Σερένα Γουίλιαμς φοράει πλέον στους αγώνες της, μία ολόσωμη φόρμα, «σπάζοντας» τα καθιερωμένα στα γήπεδα του τένις, όπου «κυριαρχούν» οι κοντές φούστες. Η εμφάνιση της κορυφαίας τενίστριας, έφερε αντιδράσεις από τους ιθύνοντες του τένις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Μπερνάρ Γκιουντιτσέλι, έκανε λόγο για […]

Σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, η Σερένα Γουίλιαμς φοράει πλέον στους αγώνες της, μία ολόσωμη φόρμα, «σπάζοντας» τα καθιερωμένα στα γήπεδα του τένις, όπου «κυριαρχούν» οι κοντές φούστες.

Η εμφάνιση της κορυφαίας τενίστριας, έφερε αντιδράσεις από τους ιθύνοντες του τένις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Μπερνάρ Γκιουντιτσέλι, έκανε λόγο για απαγόρευσή της στο γαλλικό Ρολάν Γκαρός, αλλά και για μία νέα πολιτική γύρω από την εξωτερική εμφάνιση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο γαλλικό Όπεν.

«Νομίζω ότι κάποιες φορές το παρακάνουν. Δεν θα γίνουμε και σαν το Γουίμπλετον, όπου όλοι φορούν λευκά, αλλά θα πρέπει να εφαρμόσουμε πιο αυστηρά κριτήρια», τόνισε ο Γκιουντιτσέλι στο Tennis Magazine’s 500th edition. Όσο για τη μαύρη ολόσωμη φόρμα της Σερένα Γουίλιμας, υποστήριξε ότι την έκανε να δείχνει σαν υπερήρωας και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα ξανά γίνει δεκτή. Πρέπει να σεβαστούμε το μέρος και το παιχνίδι».

 

Δείτε ακόμη:

serena-williams-

Σερένα Γουίλιαμς: «Έμαθα για την αποφυλάκιση του Μάξφιλντ λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις