Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποια είναι η σύζυγος του Κολάσο, για την οποία μιλούν όλοι (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποια είναι η σύζυγος του Κολάσο, για την οποία μιλούν όλοι (pics)

Η σύντροφος του νεοαποκτηθέντος άσου του Άρη, Νικολάς Κολάσο, είναι ο λόγος που ο παίκτης ανεβαίνει κι άλλο στα μάτια των αντρών. Η καλλονή εμφανίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης, μετά του συντρόφου της, στο δείπνο της ομάδας της Θεσσαλονίκης εν όψει της νέας σεζόν στο «Shark» και δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του […]

Η σύντροφος του νεοαποκτηθέντος άσου του Άρη, Νικολάς Κολάσο, είναι ο λόγος που ο παίκτης ανεβαίνει κι άλλο στα μάτια των αντρών.

Η καλλονή εμφανίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης, μετά του συντρόφου της, στο δείπνο της ομάδας της Θεσσαλονίκης εν όψει της νέας σεζόν στο «Shark» και δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

kol1 kol2

Η Solange Rivas είναι πρώην μοντέλο και πτυχιούχος της Νομικής! Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι εδώ και αρκετά χρόνια ζευγάρι με τον νέο ποδοσφαιριστή του Άρη και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014, ενώ έχουν φέρει στο κόσμο ένα αγοράκι, τον Σαλβαδόρ.

kol3 kol5

Η Rivas έγινε ιδιαίτερα γνωστή στην πατρίδα της, όταν είχε δεσμό με τον άσο της Ιντεπεντιέντε, Walter Busse, ο οποίος την απάτησε.

kol7

Εκείνη, με ελάχιστο ύφασμα πάνω της και πλάι της, ο Αργεντινός άσος του Άρη, που επέστρεψε στα «σαλόνια» της Super League, δεν σταματούσε να την κοιτά…

View this post on Instagram

Que interesante árbol, cuéntame más!

A post shared by SOL RIVAS (@solcitorivas) on

https://www.instagram.com/p/BmtzdJ8Fd4Q/?taken-by=solcitorivas

https://www.instagram.com/p/BjqVSNHlqtn/?taken-by=solcitorivas

https://www.instagram.com/p/BjioIMBlA84/?taken-by=solcitorivas

https://www.instagram.com/p/BhILLfBFoOp/?taken-by=solcitorivas

https://www.instagram.com/p/BeoXo8qFlwn/?taken-by=solcitorivas

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις