Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ: Πρόκληση να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ: Πρόκληση να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, πρωταγωνιστή του σκανδάλου της Energa, εξαπέλυσε η ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά από την κυβέρνηση να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της πώς οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές, ενώ κάνει λόγο […]

νδ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, πρωταγωνιστή του σκανδάλου της Energa, εξαπέλυσε η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά από την κυβέρνηση να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της πώς οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές, ενώ κάνει λόγο για πρωτοφανή πρόκληση και υπόγειες μεθοδεύσεις.

«Ο Αριστείδης Φλώρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη όχι μόνον για υπεξαίρεση εκατομμυρίων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας.

Αποφυλακίστηκε και είναι πλέον ελεύθερος με τις κατάπτυστες νομοθετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της, οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές.

Το κράτος Δικαίου δεν είναι παιχνίδι στα χέρια της. Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση για τους πολίτες να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις».

Δείτε ακόμη:

φυλακή

Έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου ο Αριστείδης Φλώρος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις