Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θράσος: Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο – “Πήγαν να με πνίξουν”, λέει κλαίγοντας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θράσος: Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο – “Πήγαν να με πνίξουν”, λέει κλαίγοντας

Τρεις γυναίκες Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο μέρα μεσημέρι, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Την ώρα που ο 90χρονος κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες Ρομά τον είδαν και πέρασαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και όλες μαζί έπεσαν πάνω του προκειμένου να τον ληστέψουν. Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε […]

astunomia-peripoliko-elas

Τρεις γυναίκες Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο μέρα μεσημέρι, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Την ώρα που ο 90χρονος κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες Ρομά τον είδαν και πέρασαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και όλες μαζί έπεσαν πάνω του προκειμένου να τον ληστέψουν.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε βοήθεια και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός Ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό και τον σήκωσε πάνω λέγοντάς του να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, να φύγουν τρέχοντας.

«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά…», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο LamiaReprot.

«Ο παππούς δεν είχε χρήματα πάνω του. Ένα 20αρικο που είχε μου το έδωσε έμενα και πήγα στα εκδοτήρια για να βγάλω εισιτήρια. Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στις τουαλέτες 90 χρόνων άνθρωπο, για να τον ληστέψουν. Αν είναι δυνατόν…», είπε στο LamiaReport γνωστός του.

Δείτε ακόμη:

peripoliko-astunomia

Ρομά χτύπησαν γιατρό μέσα στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις