Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στα… βαθιά ο Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Στα… βαθιά ο Τραμπ

  Το περιοδικό Time μας έχει συνηθίσει στα ευρηματικά εξώφυλλα με τα οποία κυκλοφορεί. Αυτή τη φορά και μετά τις αποκαλύψεις του πρώην δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, το περιοδικό θα φιλοξενήσει τον -ούτως ή άλλως συχνό πελάτη του- Αμερικανό πρόεδρο στο εξώφυλλό του. Με τον λιτό τίτλο «Στα βαθιά» απεικονίζεται στο κάτω μέρος του εξωφύλλου […]

 

Το περιοδικό Time μας έχει συνηθίσει στα ευρηματικά εξώφυλλα με τα οποία κυκλοφορεί. Αυτή τη φορά και μετά τις αποκαλύψεις του πρώην δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, το περιοδικό θα φιλοξενήσει τον -ούτως ή άλλως συχνό πελάτη του- Αμερικανό πρόεδρο στο εξώφυλλό του.

Με τον λιτό τίτλο «Στα βαθιά» απεικονίζεται στο κάτω μέρος του εξωφύλλου το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Παράλληλα, στο πάνω μέρος της εικόνας, είναι ένας άντρας. Το κεφάλι του δεν φαίνεται, αλλά καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τον πρόεδρο Τραμπ, που κολυμπά. Το τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Κεντρικό του θέμα οι αναταράξεις στο Λευκό Οίκο, μετά την παραδοχή ενοχής του πρώην δικηγόρου του Τραμπ Μάικλ Κόεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στα χέρια του FBI ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις