Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Μπέρνλι: Τεράστια νίκη με έναν “δαιμονισμένο” Φορτούνη! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Μπέρνλι: Τεράστια νίκη με έναν “δαιμονισμένο” Φορτούνη! (vid)

Με επική εμφάνιση από Φορτούνη ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το μέτριο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης επί της Μπέρνλι, μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Μπέρνλι στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League και με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 επί των […]

OlympiacosBernley

Με επική εμφάνιση από Φορτούνη ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το μέτριο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης επί της Μπέρνλι, μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Μπέρνλι στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League και με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 επί των Άγγλων.

Φορτούνης και Μπουχαλάκης, τα γκολ των Πειραιωτών, που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα γκολ στο τέλος, όταν και έμειναν με 10 παίκτες οι Άγγλοι. Νωρίτερα, ο διαιτητής είχε δώσει τραβηγμένο πέναλτι υπέρ της Μπέρνλι για το 1-1.

Στο 19’ ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ, αλλά η Μπέρνλι ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 33’ με τον Γουντ. Ο ΟΣΦΠ είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή για το πέναλτι υπέρ της Μπέρνλι, αλλά και δύο δικά του που δεν δόθηκαν.

Έτσι, μπήκε με.. θράσος στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» γρήγορα. Στο 48’ ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά και στο 60’ ο Φορτούνης με πέναλτι έγραψαν τον τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (84′ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (88′ Φετφατζίδης), Γκερέρο.

ΜΠΕΡΝΛΙ (Σον Ντάις): Χίτον, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Γκίμπσον, Γουόρντ (66′ Λένον), Κορκ, Χένρικ, Τέιλορ, Γκούντμουνσον (76′ Βόουκς), Μπαρνς, Γουντ (62′ Ταρκόφσκι).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Δείτε ακόμη:

Μετακομίζει ο Βέργος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις