Ανοιχτός ο δρόμος για τον Παϊρότζ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτός ο δρόμος για τον Παϊρότζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Σήμερα διεξάγεται η συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να ξεκινήσει τις απαραίτητες διεργασίες για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπογκνσάντ, πιστοποιώντας ουσιαστικά ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει νέα ΑΜΚ στην οποία θα μπορεί να βάλει χρήματα και να αποκτήσει μετοχές και μη Ευρωπαίος πολίτης. Τυπικά έπεται νέα Γενική Συνέλευση, […]

24.08.2018 | 10:18

Σήμερα διεξάγεται η συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να ξεκινήσει τις απαραίτητες διεργασίες για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπογκνσάντ, πιστοποιώντας ουσιαστικά ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει νέα ΑΜΚ στην οποία θα μπορεί να βάλει χρήματα και να αποκτήσει μετοχές και μη Ευρωπαίος πολίτης.

Τυπικά έπεται νέα Γενική Συνέλευση, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου με ένα ποσό το οποίο θα αποφασισθεί από κοινού από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ. Η τελευταία θα πρέπει να αναδείξει και νέο ΔΣ, με την προϋπόθεση βέβαια να αποκτηθούν οι μετοχές από τον Ταϊλανδό και αυτός να επιθυμεί να τροποποιήσει τη σύστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός – Μπέρνλι: Τεράστια νίκη με έναν «δαιμονισμένο» Φορτούνη! (vid)

Exit mobile version