Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για τον θάνατο του Νίκου: “Τον απειλήσαμε με μπουκάλι”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για τον θάνατο του Νίκου: “Τον απειλήσαμε με μπουκάλι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες το βράδυ για τη ληστεία εις βάρος του 25χρονου Νίκου Μουστάκα, που οδήγησε και στον θάνατο του νεαρού, μετά την πτώση του στον γκρεμό στου Φιλοπάππου. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα, όπως και για έναν Ιρακινό, […]

24.08.2018 | 06:44

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες το βράδυ για τη ληστεία εις βάρος του 25χρονου Νίκου Μουστάκα, που οδήγησε και στον θάνατο του νεαρού, μετά την πτώση του στον γκρεμό στου Φιλοπάππου.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα, όπως και για έναν Ιρακινό, ο οποίος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ένας από τους δύο Πακιστανούς, που δηλώνει 17 ετών, φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνοι διέπραξαν τη ληστεία, αλλά υποστήριξε ότι δεν έσπρωξαν τον 25χρονο να πέσει στον γκρεμό, αλλά ότι αυτός για να τους αποφύγει, έκανε μερικά βήματα πίσω, παραπάτησε και έπεσε.

Όπως είπαν οι συλληφθέντες, απείλησαν το νεαρό με ένα σπασμένο μπουκάλι, που του κόλλησαν στον λαιμό, για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Αμέσως μετά τη ληστεία οι τρεις αλλοδαποί πέταξαν τα κινητά που είχαν κλέψει από τον άτυχο Νικόλα και την 22χρονη Πορτογαλίδα φίλη του, ενώ απενεργοποίησαν τα δικά τους, φοβούμενοι ότι θα τους εντοπίσουν.

Οι δύο Πακιστανοί, μαζί με τον Ιρακινό που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, είχαν δημιουργήσει μία άγρια συμμορία και την “έπεφταν” σε τουρίστες στην περιοχή της Ακρόπολης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στην τσάντα, από πληροφορίες που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν, αλλά και από κλήσεις κινητών τηλεφώνων που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν.

Οι Πακιστανοί, όπως είπαν, λόγω της μεγάλη δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση προσπάθησαν να διαφύγουν από τη χώρα, κινούμενοι αρχικά στη Βοιωτία και τη Θήβα, και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, προτού φτάσουν στην Ειδομένη.

Οι δύο εκ των προσαχθέντων είναι σεσημασμένοι για ληστείες με τον ίδιο τρόπο, στην ίδια περιοχή.

Δείτε ακόμη:

Η συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Νικόλα στον Αλέξη Τσίπρα

Exit mobile version