Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προθεσμία πήραν οι 3 αλλοδαποί: “Ήθελα μόνο να τον ληστέψω”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προθεσμία πήραν οι 3 αλλοδαποί: “Ήθελα μόνο να τον ληστέψω”

Αντιμέτωποι με κακουργήματα είναι οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου οι οποίοι πήγαν χωρίς παρουσία δικηγόρου στην Ευελπίδων. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή την Δευτέρα. […]

Αντιμέτωποι με κακουργήματα είναι οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου οι οποίοι πήγαν χωρίς παρουσία δικηγόρου στην Ευελπίδων.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή την Δευτέρα.

Ο 28χρονος Πακιστανός ισχυρίστηκε στην κατάθεση του: «Είχα στα χέρια μου ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας. με αυτό απείλησα τον άνδρα και του ζήτησα τα χρήματα και το κινητό του. Μου είπε ότι δεν είχε πάνω του. Δεν τον ακούμπησα, ούτε τον έσπρωξα.δεν φταιω εγώ. δεν ξέρω πώς έπεσε στον γκρεμό. Εγώ ήθελα μόνο να τον ληστέψω».

Ο 25χρονος Ιρακινός από την πλευρά του κατέθεσε στις αρχές «Δεν έχω καμία σχέση με την ληστεία και με τον θάνατο του άνδρα που μου λέτε. Τους άλλους δύο τους γνωρίζω. Ήμουν μαζί τους στην περιοχή, εγώ όμως δεν έχω καμία σχέση και δεν ξέρω τίποτα για αυτό που έγινε».

Δείτε ακόμη: 

Φιλοπαππου

Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί – Πώς πλησίασαν τον Νίκο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις