Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / #ΝΔ γελάμε: Δεν κρατιέται ο Καρανίκας, νέο “χτύπημα” μέσω Facebook
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

#ΝΔ γελάμε: Δεν κρατιέται ο Καρανίκας, νέο “χτύπημα” μέσω Facebook

Με ένα κείμενο σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, σχολίασε τις αντιδράσεις της ΝΔ για το διάγγελμα Τσίπρα. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποστηρίζει ότι η ΝΔ έχει «θέμα λογικής» και επιχειρήματα «βελουτέ». Ενώ κάνει ειρωνικές αναφορές στην Σοφία Βούλτεψη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Βλέποντας […]

Καρανικας

Με ένα κείμενο σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, σχολίασε τις αντιδράσεις της ΝΔ για το διάγγελμα Τσίπρα.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποστηρίζει ότι η ΝΔ έχει «θέμα λογικής» και επιχειρήματα «βελουτέ».

Ενώ κάνει ειρωνικές αναφορές στην Σοφία Βούλτεψη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Βλέποντας στις εκπομπές ενημέρωσης τα στελέχη της Δεξιάς καταλαβαίνεις ότι η ΝΔ έχει θέμα λογικής. Επιχειρήματα βελουτέ. Γελάω με Ιωαννίδη και Βουλτεψη….περιμένω φυσικά το νομπελίστα Άδωνη #ΝΔ γελάμε».

Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τα ποστ του και πολλοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Λίγες μέρες πριν ξεπέρασε τα όρια, όταν με μια ακατάληπτη ανάρτηση ανακάλυπτε σενάρια συνωμοσίας και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίει… η αστική τάξη.

«Όταν η αντιπολίτευση γίνεται από υπόδικο για πρεζεμπορία και φοροφυγάδες τότε ξέρεις ότι η ΝΔ είναι η Δεξιά της εποχής που έδινε τα ρέστα της στους εχθρούς δημιουργώντας τμήματα ταγματασφαλιτών. 

Πραγματικά η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία.

Μας χρεοκόπησαν, μας έκλεψαν, μας ζητάνε και τα ρέστα τρομοκρατώντας την δημοκρατία, την πολιτεία, την κυβέρνηση . 

Η ελληνική αστική τάξη δεν αντιδράει προφανώς γιατί είναι υπό την αιγίδα της μαφίας και της πρέζας ρουφώντας κόκα …. δυστυχώς.

ΝΔ – αλητεία και στο τιμόνι η μαφία», ανέφερε στην ανάρτησή του που συζητήθηκε πολύ, ο κ. Καρανίκας.
Δείτε ακόμη:

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ-1.jpg

«Πες μου πως είσαι άτριχος» – Αδιανόητος διάλογος στο Twitter Βουλαρίνου – Ραγκούση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις