Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Καινούργιου ερωτεύτηκε: Επιτυχημένος, γοητευτικός κι… ετών 27! (pics)
LIFESTYLE

Η Καινούργιου ερωτεύτηκε: Επιτυχημένος, γοητευτικός κι… ετών 27! (pics)

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον ερωτευμένη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα και πολλά παράπονα μέσω της εκπομπής της για τις… στιγμές μοναξιάς, βρήκε ταίρι! Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την απαθανάτισε στη Νάξο, χεράκι χεράκι με τον 27χρονο, Νάσο Αναστασόπουλο. Ο γοητευτικός Νάσος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου και δραστηριοποιείται στα οικονομικά. […]

Κατερινα-Καινουργιου.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον ερωτευμένη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα και πολλά παράπονα μέσω της εκπομπής της για τις… στιγμές μοναξιάς, βρήκε ταίρι!

Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την απαθανάτισε στη Νάξο, χεράκι χεράκι με τον 27χρονο, Νάσο Αναστασόπουλο.

Ο γοητευτικός Νάσος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου και δραστηριοποιείται στα οικονομικά.

Ο νέος έρωτας της 33χρονης Κατερίνας Καινούργιου, μάλιστα, προκάλεσε και μια κόντρα ανάμεσα στο περιοδικό που δημοσίευσε τις φωτογραφίες και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αφορμή το σχόλιο πανελίστριας η οποία είπε:

«Δεν ξέρω αν την πέτυχε τυχαία ο φακός γιατί η Κατερίνα ξέρει από αυτά, αλλά είναι ωραίο το αγόρι της νομίζω…»!

Η απάντηση του περιοδικού ήταν άμεση και ήρθε μέσω Instagram:

“Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε”, γράφει μεταξύ άλλων η λεζάντα.

View this post on Instagram

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε! Επίσης, ένας διεθνής τίτλος σαν το Hello! δεν κάνει εξώφυλλα με φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα. Το όνομα του φωτορεπόρτερ είναι Παύλος Καραμπάτσης. Το ότι δημοσιογράφοι και μη, έχουμε τηλεοπτικό ή διαδικτυακό λόγο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να «πυροβολούμε» συνειδήσεις στον αέρα… Ευχαριστούμε! #internationalmagazine #summerissue #exclusivities #hola #hello

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις