Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πυροβόλησαν αστυνομικούς στον Λαγανά
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στον Λαγανά

Σκηνές τρόμου εξελίχθηκαν χθες μετά τις 9 το βράδυ στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν δύο αλλοδαποί άνοιξαν πυρ κατά δύο αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πλησίασαν τους αλλοδαπούς για στοχευμένο έλεγχο και αυτοί στην αρχή τους επιτέθηκαν φραστικά. Στη συνέχεια, ωστόσο, έβγαλαν τα όπλα τους και […]

Σκηνές τρόμου εξελίχθηκαν χθες μετά τις 9 το βράδυ στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν δύο αλλοδαποί άνοιξαν πυρ κατά δύο αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πλησίασαν τους αλλοδαπούς για στοχευμένο έλεγχο και αυτοί στην αρχή τους επιτέθηκαν φραστικά. Στη συνέχεια, ωστόσο, έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς επιτυχία. Οι δύο αστυνομικοί βρήκαν κάλυψη σε παρακείμενη μάντρα και κάλεσαν ενισχύσεις για τη σύλληψη των αλλοδαπών, οι οποίοι στο μεταξύ τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έφθασε μεγάλη αστυνομική δύναμη και μετά από έρευνα μισής περίπου ώρας έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ ο δεύτερος αναζητείται ακόμη. Το συμβάν συνέβη σε στενό δίπλα από ξενοδοχείο του Λαγανά σε ώρα αιχμής και είναι θαύμα που δεν τραυματίστηκε κανείς από τους πυροβολισμούς. Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μήνυση σε Τόσκα και αρχηγό της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα στη Μύκονο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις