Το πρώτο βήμα για την πρόκριση θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα, στις 21:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης», τη Μπέρνλι  στον πρώτο αγώνα, για τα play off του Europa League. Στόχος του είναι η νίκη, που θα ανοίξει τον δρόμο για τους ομίλους. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε εύκολα, με 2 νίκες, τη Λουκέρνη (4-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός). Η Μπέρνλι έφερε 4 ισοπαλίες, […]

23.08.2018 | 08:30

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα, στις 21:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης», τη Μπέρνλι  στον πρώτο αγώνα, για τα play off του Europa League. Στόχος του είναι η νίκη, που θα ανοίξει τον δρόμο για τους ομίλους. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε εύκολα, με 2 νίκες, τη Λουκέρνη (4-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός).

Η Μπέρνλι έφερε 4 ισοπαλίες, στην κανονική διάρκεια των αγώνων της, στα προκριματικά του Europa League και πήρε 2 προκρίσεις στην παράταση. Στη δεύτερη φάση, ήρθε ισόπαλη 1-1, στα 2 παιχνίδια με την Αμπερντίν και στη ρεβάνς στο γήπεδό της κέρδισε 3-1 στην παράταση. Στην τρίτη φάση, έμεινε στο 0-0, στα 2 ματς με τη Μπασακσεχίρ, αλλά και πάλι στην παράταση, στο γήπεδό της, κέρδισε 1-0 και προκρίθηκε στα play off.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Μπέρνλι. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση και το λεπτό του πρώτου γκολ. Επίσης, στα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ. Ακόμα στον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, στη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μετακομίζει ο Βέργος

Exit mobile version