Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Πες μου πως είσαι άτριχος” – Αδιανόητος διάλογος στο Twitter Βουλαρίνου – Ραγκούση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πες μου πως είσαι άτριχος” – Αδιανόητος διάλογος στο Twitter Βουλαρίνου – Ραγκούση

Η στροφή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος αφού υπήρξε πρόσφατα υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλοπιάνει τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αφορμή για πολλά σχόλια. Το τελευταίο χτύπημα του Γιάννη Ραγκούση, τον οποίο πρόσφατα απομάκρυνε από το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά, ήταν να χαιρετήσει την έξοδο από τα μνημόνια. Σε ανάρτησή του, ο […]

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ-1.jpg

Η στροφή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος αφού υπήρξε πρόσφατα υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλοπιάνει τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αφορμή για πολλά σχόλια.

Το τελευταίο χτύπημα του Γιάννη Ραγκούση, τον οποίο πρόσφατα απομάκρυνε από το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά, ήταν να χαιρετήσει την έξοδο από τα μνημόνια.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος στηρίζει ξεκάθαρα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι συζητήσεις τον εμπλέκουν και ως έναν από τους πιθανούς υποψηφίους για τον επόμενο ανασχηματισμό, επιτέθηκε χωρίς να τους κατονομάσει, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Φώφη Γεννηματά.

 Ιστορική η αυριανή ημέρα για την πατρίδα μας.

Ένα δευτερεύον σχόλιο: κατά τα 8 χρόνια μνημονίων υπήρξαν υπουργοί που ανέλαβαν μεγάλο προσωπικό πολιτικό κόστος.Όμως υπήρξαν και υπουργοί με μηδενική ατομική συμβολή για να φτάσουμε εδώ…σήμερα-2 απ´αυτούς-ηγούνται των κομμάτων τους

— Giannis Ragkousis (@gragkousis) August 19, 2018

Ο πρώην υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δέχτηκε κύμα αρνητικών σχολίων, ενώ επέλεξε να απαντήσει προσωπικά στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μάνο Βουλαρίνο.

Δείτε την ανταλλαγή μηνυμάτων Μάνου Βουλαρίνου-Ραγκούση

 

Δείτε ακόμη:

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ.jpg

Μια ατμόσφαιρα… ερωτική: Το tweet Ραγκούση για την αυριανή ημέρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις