Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Γαμπρέ πρόσεχε”: Ο Τσίπρας έκανε… διάσημο ένα νιόπαντρο ζευγάρι (photo)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Γαμπρέ πρόσεχε”: Ο Τσίπρας έκανε… διάσημο ένα νιόπαντρο ζευγάρι (photo)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι νιόπαντροι, αλλά ούτε κι εμείς πιστεύουμε – όταν είδαν τη φωτογραφία από τον γάμο τους να φιγουράρει στο προφίλ του Πρωθυπουργού στο Facebook. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί νωρίτερα στο δημαρχείο της Καβάλας και είχε αναρτήσει μια χιουμοριστική φωτογραφία. Πιο συγκεκριμένα ο γαμπρός κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε μια ατάκα, […]

Τσιπρας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι νιόπαντροι, αλλά ούτε κι εμείς πιστεύουμε – όταν είδαν τη φωτογραφία από τον γάμο τους να φιγουράρει στο προφίλ του Πρωθυπουργού στο Facebook. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί νωρίτερα στο δημαρχείο της Καβάλας και είχε αναρτήσει μια χιουμοριστική φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα ο γαμπρός κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε μια ατάκα, η οποία είχε γίνει trend τις τελευταίες ημέρες.

«Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε απ’ τα μνημόνια… Γιατί ρε Τσίπρα;!», έγραφε η πινακίδα που αναφερόταν φυσικά στην ημερολογιακή λήξη του τρίτου προγράμματος στήριξης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κοινοποίησε τη φωτογραφία του ζευγαριού στην προσωπική του σελίδα, γράφοντας: «Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις. Παρόλα αυτά, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!».

Ουδέν σχόλιο.

Αν και οι χρήστες του απάντησαν: Ευτυχώς η νύφη δεν έκανε το ναι όχι όπως εσύ Αλέξη, ήταν ένα από τα σχόλια…

Δείτε ακόμη:

Υπογραφή Τσακαλώτου

Ο Παπαδημούλης το τερμάτισε και το Twitter τον έχει «ξεκάνει»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις