Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόμβα μέσα σε τσάντα προκάλεσε την έκρηξη στον Πειραιά (pics-vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα μέσα σε τσάντα προκάλεσε την έκρηξη στον Πειραιά (pics-vids)

Εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε τσάντα, προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε κτίριο στον κέντρο του Πειραιά στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια. Στο κτίριο όπου οι δράστες άφησαν τη τσάντα στεγάζονται πολλά δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν την έκρηξη ένα […]

Εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε τσάντα, προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε κτίριο στον κέντρο του Πειραιά στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια.

Στο κτίριο όπου οι δράστες άφησαν τη τσάντα στεγάζονται πολλά δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν την έκρηξη ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο, ένα άτομο αποβιβάστηκε, άφησε κάτι στην είσοδο του κτηρίου και στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητο, το οποίο απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Ακολούθησε η έκρηξη από την οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές όχι μόνο στο κτήριο, καθώς και σε παρακείμενα, όπου στεγάζονται η ΔΟΥ Πειραιά, ένα υποκατάστημα τράπεζας, ένα ξενοδοχείο και γραφεία. Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στο κτήριο όπου εθεάθη ο άγνωστος να αφήνει το ύποπτο αντικείμενο, είναι το γραφείο του δικηγόρου Γρηγορίου Τιμαγένη, ο οποίος ασχολείται με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το Ναυτικό Δίκαιο καθώς είναι διαιτητής σε διαιτησίες του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Δείτε ακόμη:

peripoliko-elas708

Ισχυρή έκρηξη στον Πειραιά – Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ για το σημείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις