Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγρια σύγκρουση οχημάτων τα ξημερώματα – Δύο νεκροί (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια σύγκρουση οχημάτων τα ξημερώματα – Δύο νεκροί (vid)

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, σε μικρή απόσταση από τα φανάρια της Νέας Λαμψάκου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο οδηγοί. Στον τόπο του δυστυχήματος […]

τροχαιο εκαβ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, σε μικρή απόσταση από τα φανάρια της Νέας Λαμψάκου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο οδηγοί.

Στον τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, ενώ ο άλλος οδηγός ηλικίας 62 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο 31χρονος διέμενε στη Θήβα ενώ ο 62χρονος στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η σύζυγος του 62χρονου, η οποία ήταν συνοδηγός στο δεύτερο αυτοκίνητο, και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικό όχημα αλλά και άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας .

Παράλληλα δημιουργήθηκε και κυκλοφοριακό πρόβλημα στο δρόμο Χαλκίδας – Λαμψάκου, καθώς έκλεισε ο δρόμος για αρκετή ώρα και από τα δύο ρεύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις