Σπρέι μαυρίσματος: Δουλειά κάνει, αλλά καλό;

ΓΥΝΑΙΚΑ

Σπρέι μαυρίσματος: Δουλειά κάνει, αλλά καλό;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οι περισσότερες γυναίκες το καλοκαίρι, κάνουν «αμάν» να αποκτήσουν το σοκολατένιο, σέξι χρώμα. Κάθονται ώρες στον ήλιο, χρησιμοποιούν λάδια χωρίς προστασία και καταφεύγουν στο σολάριουμ. Τα τελευταία χρόνια, στο εμπόριο άρχισαν να κυκλοφορούν τα σπρέι μαυρίσματος. Έτσι χωρίς να καίγονται ώρες στον ήλιο, έχουν άμεσο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα με δυνατότητα επιλογής της απόχρωσης μαυρίσματος που […]

21.08.2018 | 15:07

Οι περισσότερες γυναίκες το καλοκαίρι, κάνουν «αμάν» να αποκτήσουν το σοκολατένιο, σέξι χρώμα. Κάθονται ώρες στον ήλιο, χρησιμοποιούν λάδια χωρίς προστασία και καταφεύγουν στο σολάριουμ.

Τα τελευταία χρόνια, στο εμπόριο άρχισαν να κυκλοφορούν τα σπρέι μαυρίσματος. Έτσι χωρίς να καίγονται ώρες στον ήλιο, έχουν άμεσο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα με δυνατότητα επιλογής της απόχρωσης μαυρίσματος που θέλουν!

Επιπλέον, το σπρέι διατηρεί την επιδερμίδα πιο νέα γιατί δεν την φθείρει.

Όμως, πόσο ασφαλές είναι;

Τα συστατικά DHA που εμπεριέχονται στα σπρέι μαυρίσματος εάν αναπνευστούν , έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν γενετικές αλλαγές και βλάβη του DNA.

Είναι πολύ σημαντικό εάν επιλέξετε το μαύρισμα με σπρέι να χρησιμοποιήσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (προστασία ματιών – μύτης και στόματος), έτσι ώστε να εισπνεύσετε όσο το δυνατόν λιγότερο αυτά τα βλαβερά συστατικά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγοράσετε κάποιο προϊόν που δεν έχει εγκριθεί από επίσημο φορέα ή περιέχει ύποπτα συστατικά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, πριν την εφαρμογή του σπρέι θα πρέπει να κάνετε πρώτα απολέπιση στο δέρμα, θα πρέπει να σκουπίσετε με μια υγρή πετσέτα τα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους μετά την εφαρμογή και να αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει τουλάχιστον για 10 λεπτά πριν φορέσετε ρούχα.

Επίσης, καλό είναι να μην το παρακάνετε με τη χρήση. Να θυμάστε, το σωστό μαύρισμα διατηρείται πολύ περισσότερο.

Δείτε ακόμη:

Tips για να είσαι μαυρισμένη όλο το φθινόπωρο

Exit mobile version