Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Προοδευτική συστράτευση» από Παππά και Δραγασάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προοδευτική συστράτευση» από Παππά και Δραγασάκη

Με δηλώσεις τους στην Εφημερίδα των Συντακτών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ζητούν τη δημιουργία νέου μετώπου. Ο κ. Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κοινωνία έχει ανάγκη από τη συνέχιση και την εμβάθυνση των μεγάλων προοδευτικών τομών στη λειτουργία της δημοκρατίας. Ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ασταμάτητη μάχη […]

Με δηλώσεις τους στην Εφημερίδα των Συντακτών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ζητούν τη δημιουργία νέου μετώπου. Ο κ. Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κοινωνία έχει ανάγκη από τη συνέχιση και την εμβάθυνση των μεγάλων προοδευτικών τομών στη λειτουργία της δημοκρατίας. Ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ασταμάτητη μάχη ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, συνταγματική αναθεώρηση. Αυτές τις μεγάλες τομές και τις προοδευτικές πολιτικές καλούνται οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να τις πραγματώσουν».

Από την πλευρά του ο κ. Δραγασάκης ανέφερε ότι «το τέλος των μνημονίων αποτελεί μία νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε τον δρόμο στην Ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση, για τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρενα Δουρου

Δούρου: Δεν εξαφανίστηκα, στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην τραγωδία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις