Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ψινάκης ζητά – μέσω instagram – υπαλλήλους για τον Δήμο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ψινάκης ζητά – μέσω instagram – υπαλλήλους για τον Δήμο!

Με μια φωτογραφία «στάχτες» και μέσω… Instagram, ο Ηλίας Ψινάκης, ζητά από δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους απ’ όλη τη χώρα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στo κατεστραμμένο Μάτι. Ο δήμαρχος Μαραθώνα ο οποίος ήταν απών το βράδυ της εθνικής τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 96 ανθρώπους, επέλεξε ξανά να επικοινωνήσει με τους δημότες μέσω των […]

Ηλίας-Ψινάκης

Με μια φωτογραφία «στάχτες» και μέσω… Instagram, ο Ηλίας Ψινάκης, ζητά από δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους απ’ όλη τη χώρα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στo κατεστραμμένο Μάτι.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα ο οποίος ήταν απών το βράδυ της εθνικής τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 96 ανθρώπους, επέλεξε ξανά να επικοινωνήσει με τους δημότες μέσω των social media.

Αυτή τη φορά ζητά από τους πολίτες να συμβάλλουν «στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

Η ανάρτηση του δημάρχου Μαραθώνα:

«Φίλοι μου Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος.

Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα,οποισδηποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος,απ’όλη την Ελλάδα,μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών,την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών,την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος.

Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!».

View this post on Instagram

Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος Μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών & την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Δείτε ακόμη:

Ηλίας Ψινάκης

Επιμένει στη στάση του ο Ψινάκης: «Η αλήθεια θα φανεί σύντομα» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις