Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει και απειλεί: Η σεζόν ξεκίνησε, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει και απειλεί: Η σεζόν ξεκίνησε, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ

Με μία αδιανόητη χαλαρότητα και ενώ είχε προηγηθεί η εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας η αναρχική ομάδα “Ρουβίκωνας” συνεχίζει ακάθεκτη και απειλεί Συγκεκριμένα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα κάνει λόγο για «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία». Μάλιστα τονίζει πως στις τελευταίες ενέργειες της ομάδας, παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο […]

Ρουβικωνας

Με μία αδιανόητη χαλαρότητα και ενώ είχε προηγηθεί η εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας η αναρχική ομάδα “Ρουβίκωνας” συνεχίζει ακάθεκτη και απειλεί

Συγκεκριμένα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα κάνει λόγο για «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία».

Μάλιστα τονίζει πως στις τελευταίες ενέργειες της ομάδας, παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου και τονίζοντας ότι όλες αυτές έγιναν «χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή».

«Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ από τον Ρουβίκωνα» σημειώνει το ηγετικό στέλεχος της ομάδας και απειλεί: «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ».

Σε άλλη ανάρτησή του, μάλιστα, με αφορμή την εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας η οποία, όπως λέει, «βρίσκεται λίγα μέτρα από την κλούβα που φυλάει το Μέγαρο Μαξίμου», γράφει χαρακτηριστικά: «η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ».

Δείτε ακόμη:

PERIPOLIKO

Εισβολή του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αυστρίας – Πάλι σαν κύριοι! (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις