Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φονικές πλημμύρες στην Ινδία: Στους 324 οι νεκροί (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φονικές πλημμύρες στην Ινδία: Στους 324 οι νεκροί (pics-vid)

  Στους 324 νεκρούς ανήλθε ο απολογισμός των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στην πολιτεία Κεράλα, στην Ινδία, σύμφωνα με τον νεότερο επίσημο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η τοπική κυβέρνηση. Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Κεράλας, Πιναραγί Βιτζαγιάν, ανακοίνωσε σε ένα tweet ότι η πολιτεία «βρίσκεται αντιμέτωπη με τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και […]

 

Στους 324 νεκρούς ανήλθε ο απολογισμός των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στην πολιτεία Κεράλα, στην Ινδία, σύμφωνα με τον νεότερο επίσημο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η τοπική κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Κεράλας, Πιναραγί Βιτζαγιάν, ανακοίνωσε σε ένα tweet ότι η πολιτεία «βρίσκεται αντιμέτωπη με τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και έναν αιώνα» με «324 νεκρούς».

Εκατοντάδες στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί στις πληγείσες περιοχές. Σύμφωνα με τις αρχές, περισσότεροι από 6.500 άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.

Ήδη 60.000 και πλέον άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους, βρίσκοντας καταφύγιο σε προσωρινούς καταυλισμούς.

Τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο και στις αεροπορικές συγκοινωνίες έχουν ανασταλεί, όπου χιλιάδες σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές ή έχουν ισοπεδωθεί.

Ο προηγούμενος απολογισμός των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή τις τελευταίες 10 ημέρες έκανε λόγο για τουλάχιστον 164 νεκρούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις