Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τι κατέθεσε η μητέρα της μικρής που πέθανε από εγκαύματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε η μητέρα της μικρής που πέθανε από εγκαύματα

Ακόμα συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο του μόλις 17 μηνών κοριτσιού από εγκαύματα Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μητέρα του άτυχου παιδιού φέρεται να μετέφερε το κοριτσάκι με το καροτσάκι στο Νοσοκομείο Τρικάλων, δηλαδή από τη μία μεριά της πόλης στην άλλη, προφανώς μη έχοντας αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης του. […]

ΕΚΑΒ

Ακόμα συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο του μόλις 17 μηνών κοριτσιού από εγκαύματα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μητέρα του άτυχου παιδιού φέρεται να μετέφερε το κοριτσάκι με το καροτσάκι στο Νοσοκομείο Τρικάλων, δηλαδή από τη μία μεριά της πόλης στην άλλη, προφανώς μη έχοντας αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης του.

Στο παιδί παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία ιατρών στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα στην κατάθεση που έδωσε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης του μωρού και ότι ο 17χρονος γιος της ήταν αυτός που έκανε μπάνιο το άτυχο κοριτσάκι με καυτό νερό.

Δείτε ακόμη:

εκαβ

Σοκ! Κοριτσάκι 17 μηνών πέθανε από εγκαύματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις