Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γέμισε ο δρόμος μπράντι μετά από ανατροπή φορτηγού – Ακολούθησε το απόλυτο χάος (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Γέμισε ο δρόμος μπράντι μετά από ανατροπή φορτηγού – Ακολούθησε το απόλυτο χάος (vid)

Το απόλυτο χάος επικράτησε, όταν ένα φορτηγό που μετέφερε μπράντι Emerador ανατράπηκε στις Φιλιππίνες Οι ντόπιοι έτρεξαν να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπουκάλια. Κούτες γεμάτα με εκατοντάδες πανάκριβα μπουκάλια πλημμύρισαν το δρόμο, όταν το φορτηγό στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο φορτηγό ανετράπη σε μια απότομη στροφή στην επαρχία Κεζόν. Ο αυτόπτης μάρτυρας […]

brandy

Το απόλυτο χάος επικράτησε, όταν ένα φορτηγό που μετέφερε μπράντι Emerador ανατράπηκε στις Φιλιππίνες

Οι ντόπιοι έτρεξαν να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπουκάλια.

Κούτες γεμάτα με εκατοντάδες πανάκριβα μπουκάλια πλημμύρισαν το δρόμο, όταν το φορτηγό στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο φορτηγό ανετράπη σε μια απότομη στροφή στην επαρχία Κεζόν.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Ράιαν Ολίβα δήλωσε: «Οι άνθρωποι τρελάθηκαν. Όλοι ήθελαν να πάρουν. Το μπράντι είναι πανάκριβο κι έτσι πολλοί το πήραν για να το πουλήσουν. Κάποιοι άλλη ήθελαν να το πιουν οι ίδιοι. Λυπάμαι για τον οδηγό. Το ατύχημα δεν ήταν δικό του λάθος. Παρακολούθησαν τι έγινε αλλά δεν πήρα κανένα από τα μπουκάλια.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, το φορτηγό πήγαινε προς την γειτονική επαρχία Μπικόλ όταν ανατράπηκε.

Ένας εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Κάποιοι είδαν τι συνέβη και πήραν μερικά μπουκάλια. Στη συνέχεια ειδοποίησαν κι άλλους ώστε να βοηθήσουν με το ‘καθάρισμα’. Το ατύχημα προκάλεσε αναταραχή και μπλοκάρισμα στην κυκλοφορία».

Το συνολικό ποσό ζημίας δεν έγινε γνωστό, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις