Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζούλας για Σβίγκου: Να την διευκολύνω, γιατί δεν έκανε τον κόπο να μπει στο σάιτ της ΕΣΗΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζούλας για Σβίγκου: Να την διευκολύνω, γιατί δεν έκανε τον κόπο να μπει στο σάιτ της ΕΣΗΕΑ

Με το άρθρο 5 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζούλας απάντησε στην Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου η οποία είχε κατηγορήσει τη ΝΔ πως επικαλείται άρθρα της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν. «Επειδή η Ράνια Σβίγγου δεν έκανε καν τον κόπο να μπει στο site της ΕΣΗΕΑ, είπα […]

Ζουλας ΝΔ

Με το άρθρο 5 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζούλας απάντησε στην Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου η οποία είχε κατηγορήσει τη ΝΔ πως επικαλείται άρθρα της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν.

«Επειδή η Ράνια Σβίγγου δεν έκανε καν τον κόπο να μπει στο site της ΕΣΗΕΑ, είπα λίγο να την διευκολύνω» έγραψε στο τουίτερ ο κ. Ζούλας.

Στο εν λόγω άρθρο της ΕΣΗΕΑ, επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως ο δημοσιογράφος οφείλει «να μην δέχεται επ’ αμοιβή θέση συναφή με την ειδικότητά του σε Γραφεία Τύπου, δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που θέτει εν αμφιβόλω την επαγγελματική αυτονομία και ανεξαρτησία του».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, με ανάρτηση της στο twitter, σχολίαζε την επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάση Καρτερό.

“Μετά τα fake news περί SMS,η ΝΔ επικαλείται σήμερα άρθρα του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν κ τα… μαρούλια του Τσέρνομπιλ για να επιτεθεί χυδαία στον Θ.Καρτερό. Όταν ο πανικός συνδυάζεται με την ανοησία,το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση”, έγραψε η κ. Σβίγκου.

#SMS_Μαξίμου: Χάος με τα μηνύματα της κυβέρνησης για την φονική πυρκαγιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις