Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Πώς διάολο μπήκα σε τρεις ολυμπιακές ομάδες;» – Η Τζόουνς δοκιμάζει ένα… νέο άθλημα! (vid)
LIFESTYLE

«Πώς διάολο μπήκα σε τρεις ολυμπιακές ομάδες;» – Η Τζόουνς δοκιμάζει ένα… νέο άθλημα! (vid)

Η Λόλο Τζόουνς έχει γίνει διάσημη για αρκετούς λόγους, πέρα από τις πολύ καλές της επιδόσεις στα 100 μ. εμπόδια. Ξέρει να αυτοσαρκάζεται με τέλειο τρόπο, κυρίως γιατί δοκίμασε την τύχη της και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Εκτός αυτού, αξέχαστη θα μείνει και η δήλωσή της  πως στα 29 της ήταν ακόμη παρθένα. «Πώς διάολο […]

lolo-jones1.jpg

Η Λόλο Τζόουνς έχει γίνει διάσημη για αρκετούς λόγους, πέρα από τις πολύ καλές της επιδόσεις στα 100 μ. εμπόδια. Ξέρει να αυτοσαρκάζεται με τέλειο τρόπο, κυρίως γιατί δοκίμασε την τύχη της και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Εκτός αυτού, αξέχαστη θα μείνει και η δήλωσή της  πως στα 29 της ήταν ακόμη παρθένα.

«Πώς διάολο κατάφερα να μπω σε τρεις ολυμπιακές ομάδες;», αναρωτιέται και κοινοποιεί ένα βίντεο που προσφέρει άφθονο γέλιο.

Η Λόλο, μας δείχνει πώς να μπεις στο παντελόνι σου με άλμα. Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η πρώτη προσπάθεια είναι αποτυχημένη και κατέληξε στο έδαφος. Τη δεύτερη φορά όμως τα κατάφερε.

«Είναι η μόνη φορά που ως γυναίκα χαίρομαι που δεν φοράω μικρό νούμερο παντελόνι», σχολίασε η ίδια.

https://twitter.com/TeamUSA/status/1029205299788492800

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις