Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανοιχτά σήμερα μερικά σούπερ μάρκετ της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτά σήμερα μερικά σούπερ μάρκετ της χώρας

Για την Ελλάδα η 15η Αυγούστου είναι καθολική αργία, όμως ένας ικανοποιητικός αριθμός από σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά. Lidl Tα καταστήματα της Lidl την Τετάρτη 15.08 θα παραμείνουν κλειστά εκτός από τα ακόλουθα καταστήματα: Βρασνά, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία, Άγιος Αθανάσιος – Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Παραλία – Κατερίνη, Χερσόνησος – Κρήτη. Μασούτης Κλειστά θα παραμείνουν σχεδόν όλα τα καταστήματα […]

supermarket_cart_fruits

Για την Ελλάδα η 15η Αυγούστου είναι καθολική αργία, όμως ένας ικανοποιητικός αριθμός από σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Lidl

Tα καταστήματα της Lidl την Τετάρτη 15.08 θα παραμείνουν κλειστά εκτός από τα ακόλουθα καταστήματα: Βρασνά, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία, Άγιος Αθανάσιος – Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Παραλία – Κατερίνη, Χερσόνησος – Κρήτη.

Μασούτης

Κλειστά θα παραμείνουν σχεδόν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης όμως από τις οκτώ το πρωί έως τις εννέα το βράδυ θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα σε Κόρινο, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο και Πλαταμώνα και από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα τα σούπερ μάρκετ σε Νέους Επιβάτες, Μηχανιώνα, Περαία, Επανωμή και Βρασνά.

Χαλκιαδάκης

Το μοναδικό κατάστημα της κρητικής αλυσίδας που λειτουργήσει το Δεκαπενταύγουστο είναι αυτό στον παραλιακό οικισμό Κόκκινη Χάνι στον δήμο Χερσονήσου.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις