Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Θα είναι τελικά ο Έλμπα ο νέος Τζέιμς Μποντ;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θα είναι τελικά ο Έλμπα ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Να κρατά πάνω του το ενδιαφέρον θέλει ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα. Οι φήμες που ενδέχεται να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ, οργιάζουν. Προχθές ο ηθοποιός τουίταρε τη διάσημη ατάκα του Βρετανού κατασκόπου, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερες εικασίες πως θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, γράφοντας «Το όνομα μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα». my […]

idris-elba-james-bond.jpg

Να κρατά πάνω του το ενδιαφέρον θέλει ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.

Οι φήμες που ενδέχεται να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ, οργιάζουν.

Προχθές ο ηθοποιός τουίταρε τη διάσημη ατάκα του Βρετανού κατασκόπου, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερες εικασίες πως θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, γράφοντας «Το όνομα μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα».

Οι εικασίες για τον ρόλο του ως Τζέιμς Μποντ χρονολογούνται από το 2014, όταν ένας χάκερ διέρρευσε ένα mail της Sony από έναν πρώην διευθυντή στούντιο λέγοντας «Ο Ίντρις θα πρέπει να είναι ο επόμενος Μποντ».

Και παρόλο που ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε πέρυσι ότι επιστρέφει ως πράκτορας 007, για άλλη μία ταινία η οποία θα είναι και τελευταία του, οι οπαδοί συνέχισαν να αναρωτιούνται ποιος θα πάρει τη θέση του όταν αποσυρθεί.

Ωστόσο, οι φήμες για την αντικατάστασή του από τον Ίντρις Έλμπα τροφοδοτήθηκαν ακόμη μία φορά το Σαββατοκύριακο, όταν η Daily Star ανέφερε πως οι παραγωγοί σκέφτονται τον Έλμπα για τον ρόλο.

Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουα αποκάλυψε πως η παραγωγός του Τζέιμς Μποντ Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είπε ότι είναι «καιρός» για έναν μη λευκό άνδρα να υποδυθεί τον ρόλο και πως αυτό θα «συμβεί τελικά».

«Ο Ίντρις θα μπορούσε να το κάνει αν είναι σε φόρμα. Χρειάζεσαι έναν τύπο με ισχυρή σωματική διάπλαση. Και ο Ίντρις το έχει αυτό» σύμφωνα με την Daily Star.

Δείτε ακόμη:

james-bond-suit

Ανακοινώθηκε το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις