Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρόμος στο Λονδίνο – Αυτοκίνητο έπεσε στον φράχτη του Κοινοβουλίου (vids)
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο Λονδίνο – Αυτοκίνητο έπεσε στον φράχτη του Κοινοβουλίου (vids)

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο βρετανικό Κοινοβούλιο μετά από πληροφορίες ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον φράχτη του κτιρίου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αρκετούς ποδηλάτες και μετά στον φράκτη. BREAKING: There has been an incident outside of Westminster. Police are urgently clearing the area. More updates to follow. pic.twitter.com/mnKUVI7Npn […]

Συναγερμός στο Λονδίνο!

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο βρετανικό Κοινοβούλιο μετά από πληροφορίες ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον φράχτη του κτιρίου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αρκετούς ποδηλάτες και μετά στον φράκτη.

Αρκετοί έχουν τραυματιστεί.

Περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ οι Αρχές καλούν το κοινό να απομακρυνθεί.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει ένα άτομο, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το Ουέστμινστερ καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι στις 3 Ιουνίου 2017 τρεις ισλαμιστές τρομοκράτες πραγματοποίησαν τρομοκρατική επίθεση σε δύο τοποθεσίες στο κέντρο του Λονδίνου.

Η επίθεση άρχισε όταν ένα λευκό φορτηγάκι χτύπησε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου. Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του και σταμάτησε νότια της γέφυρας. Τρεις άντρες βγήκαν από το φορτηγάκι και έτρεξαν προς την Borough Market, όπου επιτέθηκαν με μαχαίρι σε πελάτες εστιατορίων. Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δράστες φώναξαν “Αυτό είναι για τον Αλλάχ”.

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση. Τρεις ύποπτοι φορώντας γιλέκα που έμοιαζαν να έχουν εκρηκτικά σκοτώθηκαν από την αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις