Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας για την τραγωδία στη Γένοβα
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας για την τραγωδία στη Γένοβα

Κανένας Έλληνας πολίτης δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των νεκρών ή των τραυματιών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη. Με ανάρτησή της στο twitter η ελληνική πρεσβεία ενημερώνει ότι μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων και σημειώνει ότι […]

Γενοβα Γεφυρα

Κανένας Έλληνας πολίτης δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των νεκρών ή των τραυματιών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη.

Με ανάρτησή της στο twitter η ελληνική πρεσβεία ενημερώνει ότι μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων και σημειώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές.

Ειδικότερα στην ανάρτηση επισημαίνεται: «Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα. Η Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή.»

Δείτε ακόμη: 

Γεφυρα

Γένοβα: Δραματικό βίντεο από ελικόπτερο – Τουλάχιστον 22 νεκροί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις