Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκαριστικό βίντεο: Νεαρή εκτελείται στο πάρτι των γενεθλιών της
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό βίντεο: Νεαρή εκτελείται στο πάρτι των γενεθλιών της

Τη σοκαριστική στιγμή που μια νεαρή εκτελείται εν ψυχρώ την ώρα που κάνει πάρτι για τα 24α γενέθλιά της σε σπίτι που είχε νοικιάσει στη Βραζιλία, αποτυπώνει βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Η Ελιάνα Φερέιρα Κάμπος, η οποία στο προφίλ της στο Facebook εμφανίζεται ως Miss Barbye Marley, ήταν το πρώτο θύμα της τριπλής ανθρωποκτονίας στην […]

Τη σοκαριστική στιγμή που μια νεαρή εκτελείται εν ψυχρώ την ώρα που κάνει πάρτι για τα 24α γενέθλιά της σε σπίτι που είχε νοικιάσει στη Βραζιλία, αποτυπώνει βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Η Ελιάνα Φερέιρα Κάμπος, η οποία στο προφίλ της στο Facebook εμφανίζεται ως Miss Barbye Marley, ήταν το πρώτο θύμα της τριπλής ανθρωποκτονίας στην πόλη Ji-Paraná, το βράδυ του Σαββάτου.

Η Κάμπος φαίνεται να καπνίζει και να συζητά έξω από το σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα, την πλησιάζει μία ομάδα ατόμων που άρχισαν να την χτυπούν, πριν ένας από αυτούς τραβήξει όπλο και την σκοτώσει εν ψυχρώ.

Τα δύο άλλα θύματα, που πυροβολήθηκαν στη συνέχεια, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, ως η Παλόμα δε Ολιβέιρα Γκιμαράες (26 ετών) και ο Εδμούνδο Κρίστιαν Φερέιρα δε Μάτος (18 ετών).

Από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 26χρονη και ο 18χρονος φαίνεται πως πιθανόν είχαν σχέση.

Οι δράστες της συμμορίας συνελήφθησαν και πρόκειται για τρεις νεαρούς, 22, 23 και 25 ετών. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα RH 24 Horas, το αιματηρό περιστατικό αποδίδεται σε «πόλεμο» μεταξύ συμμοριών.

Ο ένας από τους συλληφθέντες, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε τα θύματα, ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του. «Συγγνώμη, αλλά αν δεν τους σκότωνα, θα με σκότωναν εκείνοι, γιατί βρισκόμαστε σε πόλεμο», ανέφερε ο νεαρός, μέλος της συμμορίας PCC.

Πρόσθεσε, δε, ότι εκείνος και οι συνεργοί του σχεδίαζαν να σκοτώσουν περισσότερους στο ίδιο πάρτι, καθώς σε αυτό λέγεται ότι ήταν παρόντα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Δείτε ακόμη:

Εν ψυχρώ εκτέλεση πρώην μοντέλου στη μέση του δρόμου (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις