Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μοντέλο της Louis Vuitton δολοφόνησε ανταγωνιστή του – Τον ζήλευε παράφορα
ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο της Louis Vuitton δολοφόνησε ανταγωνιστή του – Τον ζήλευε παράφορα

Ήταν νέος, επιτυχημένος και με πολύ καλές απολαβές. Πλέον, θα ζει στη φυλακή. Ο 24χρονος George Koh, από τα καλά μοντέλα της Louis Vuitton, κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του ανταγωνιστή του, με τον οποίο έμοιαζαν μάλιστα πολύ. Το έγκλημα σημειώθηκε στις 11 Ιανουαρίου, σε πεζοδρόμιο στο δυτικό Λονδίνο. Μετά από έντονη αντιπαράθεση, ο George […]

George-Koh

Ήταν νέος, επιτυχημένος και με πολύ καλές απολαβές. Πλέον, θα ζει στη φυλακή.

Ο 24χρονος George Koh, από τα καλά μοντέλα της Louis Vuitton, κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του ανταγωνιστή του, με τον οποίο έμοιαζαν μάλιστα πολύ.

Το έγκλημα σημειώθηκε στις 11 Ιανουαρίου, σε πεζοδρόμιο στο δυτικό Λονδίνο.

Μετά από έντονη αντιπαράθεση, ο George Koh σκότωσε τον Harry Uzoka, επίσης μοντέλο. Αφορμή, η έντονη ζήλια που αισθανόταν για εκείνον.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Koh είχε εμμονή με τον Uzoka, καθώς θεωρούταν πιο επιτυχημένο μοντέλο. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ο Koh προσπάθησε να μιμηθεί τον Uzoka και να έρθει σε επαφή με τους φίλους του.

Το 24χρονο μοντέλο συγκρούστηκε με το θύμα του. Νωρίτερα, ισχυρίστηκε ότι είχε κοιμηθεί με τη σύντροφο του Uzoka, επίσης μοντέλο.

Ο Uzoka του είχε ζητήσει να σταματήσει να τον αντιγράφει στα social media και οι δύο άντρες, που όπως διαπιστώθηκε είχαν οπλισμό, κανόνισαν συνάντηση για να μιλήσουν.

harry-uzoka

Το θύμα, Harry Uzoka

Αλλά ο Koh ήταν αποφασισμένος – τον περίμενε με ένα μαχαίρι σε κάθε χέρι, όπως ανέφεραν άτομα που ήταν μαζί με τον Uzoka.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι ο Uzoka έδειξε πρώτος το όπλο του και τον χτύπησε για αυτοάμυνα.

Το θύμα περιγράφηκε στο δικαστήριο ως «το πιο διάσημο μαύρο μοντέλο» στη Βρετανία, που είχε συμβόλαια με τη Mercedes και τη Levi’s.

Δείτε ακόμη:

Γκρεμισμένο σπίτι στην Αγγλία

Του xρωστούσαν λεφτά κι εκείνος τους γκρέμισε τα σπίτια (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις