Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς: Ένας… ηττημένος νικητής – Ναδάλ: Στέφανε, το μέλλον είναι μπροστά σου! (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς: Ένας… ηττημένος νικητής – Ναδάλ: Στέφανε, το μέλλον είναι μπροστά σου! (vids)

Όλων η καρδιά χτυπούσε για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μόλις στα 20 του χρόνια, που μάλιστα τα έκλεισε χθες, αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι στιγμής καριέρας του αντιμετώπισε στον 60ο αγώνα του μέσα στο 2018. Παρά την εκπληκτική εμφάνιση, δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Ράφαελ Ναδάλ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε να κάνει και πάλι το […]

τσιτσιπασ-ναδαλ

Όλων η καρδιά χτυπούσε για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μόλις στα 20 του χρόνια, που μάλιστα τα έκλεισε χθες, αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι στιγμής καριέρας του αντιμετώπισε στον 60ο αγώνα του μέσα στο 2018.

Παρά την εκπληκτική εμφάνιση, δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε να κάνει και πάλι το θαύμα του και παρότι έχανε 4-2 στο δεύτερο σετ, το έφερε «τούμπα» παίρνοντας ακόμη και το προβάδισμα με 6-5, αλλά ο Ναδάλ ισοφάρισε και πήρε το σετ στο τάι μπρέικ για το 2-0 (6-2, 7-6) και τη νίκη στο Rogers Cup.

Ο Ναδάλ, εκπληκτικός όπως πάντα, έδειξε πως είναι δικαίως στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης.

Παρά την ήττα του, ο Έλληνας τενίστας, λόγω της εκπληκτικής πορείας του στο Τορόντο, αναμένεται να ανέβει το Νο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο 27 που ήταν μέχρι σήμερα.

Επόμενο ραντεβού για τον Στέφανο στο Σινσινάτι, τις αμέσως επόμενες μέρες.

Ναδάλ: Το μέλλον μπροστά σου, Στέφανε

«Είχες μια εκπληκτική εβδομάδα εδώ, Στέφανε. Συνέχισε να δουλεύεις, έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου», είπε ο Ναδάλ απευθυνόμενος στον Στέφανο την ώρα που έπαιρνε το έπαθλο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς: Η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου

«Ήταν η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Δεν με έχουν υποδεχτεί ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου. Αυτό το τέλος σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω στον τελικό ενός Μasters», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα, εν μέσω αποθέωσης από τους θεατές.

«Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Ράφα. Είναι έντονα τα συναισθήματα. Σε δύο χρόνια θα είμαι πάλι στο Τορόντο».

https://twitter.com/TennisTV/status/1028771487141036033

Δείτε ακόμη:

«Happy birthday to you» για τον Τσιτσιπά – Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις