Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδιανόητο: Ανάγκασαν τελευταία στιγμή τον Κατσαρό να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη συναυλία!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδιανόητο: Ανάγκασαν τελευταία στιγμή τον Κατσαρό να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη συναυλία!

Ντροπή. Ο «τεράστιος» Γιώργος Κατσαρός αναγκάστηκε να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη συναυλία που προγραμμάτιζε με την Φιλαρμονική Μάντζαρος, μπροστά από τον ιστορικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο, στην Κέρκυρα. Αρχικά υπήρχε το πρόβλημα που είχε ανακύψει με τους αρχαιοφύλακες, κάτι που απασχολούσε όλους τους αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους της χώρας λόγω των υπερωριών, στην […]

Κατσαρος

Ντροπή. Ο «τεράστιος» Γιώργος Κατσαρός αναγκάστηκε να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη συναυλία που προγραμμάτιζε με την Φιλαρμονική Μάντζαρος, μπροστά από τον ιστορικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο, στην Κέρκυρα.

Αρχικά υπήρχε το πρόβλημα που είχε ανακύψει με τους αρχαιοφύλακες, κάτι που απασχολούσε όλους τους αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους της χώρας λόγω των υπερωριών, στην πραγματοποίηση συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στον χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο, αλλά η βραβευμένη Φιλαρμονική Μάντζαρος, μια από τις πιο ιστορικές Φιλαρμονικές της χώρας, λαμβάνει ένα έγγραφο από τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Εγκρίνουμε το αίτημα της Φιλαρμονικής Εταιρείας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» για την συναυλία στις 27 Ιουλίου, όμως όχι στον χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, αλλά στη Β πλευρά του Παλαιού Φρουρίου, στον χώρο που φιλοξενούνταν παλιά το «Ήχος και Φώς».

Δηλαδή μια μέρα μόλις πριν την πραγματοποίηση της συναυλίας, έρχεται έγγραφο με το οποίο το Υπουργείο Πολιτισμού και η αρμόδια Διεύθυνση εγκρίνει το αίτημα διεξαγωγής της συναυλίας, όχι στον προκαθορισμένο χώρο που είχε ζητηθεί, αλλά σε έναν χώρο σαφώς πιο μικρό, που δεν χωρούσε το εύρος των συντελεστών της συναυλίας.

Επειδή όμως δεν μπορούσε να αλλάξει ο προγραμματισμός ακυρώθηκε η συναυλία για φέτος.

Tα έγγραφα:

Δείτε ακόμη:

Μαριος Φραγκουλης

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη είκοσι χρόνια μετά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις