Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / #Apodixi_Please: Η νέα καμπάνια της ΑΑΔΕ εκπαιδεύει τους τουρίστες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

#Apodixi_Please: Η νέα καμπάνια της ΑΑΔΕ εκπαιδεύει τους τουρίστες

Μια νέα διεθνή καμπάνια ενημέρωσης ξεκίνησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προκειμένου οι ξένοι τουρίστες να ζητούν αποδείξεις στην Ελλάδα, αλλά και να πληρώνουν με κάρτες και όχι με μετρητά. Το μήνυμα της καμπάνιας είναι ευρηματικό #Apodixi_Please (receipt please). Ο τρόπος με τον οποίο κινητοποιεί τους τουρίστες να πληρώνουν με κάρτες και να ζητούν αποδείξεις η ΑΑΔΕ είναι […]

Σερβιτόρα σε παραλία

Μια νέα διεθνή καμπάνια ενημέρωσης ξεκίνησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προκειμένου οι ξένοι τουρίστες να ζητούν αποδείξεις στην Ελλάδα, αλλά και να πληρώνουν με κάρτες και όχι με μετρητά.

Το μήνυμα της καμπάνιας είναι ευρηματικό #Apodixi_Please (receipt please).

Ο τρόπος με τον οποίο κινητοποιεί τους τουρίστες να πληρώνουν με κάρτες και να ζητούν αποδείξεις η ΑΑΔΕ είναι εξαιρετικά επιτυχημένος.

Η σχετική συνοπτική ενημέρωση που παρέχεται με σχετικές αφίσες, αλλά και διαφημιστικές προβολές σε ξένα δημοφιλή ξένα site αναφέρει τα εξής:

«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές. Όλα τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε εάν δε λάβετε την απόδειξη. Για αυτό ζητήστε να πληρώσετε με κάρτα. Ζήτηστε την απόδειξη σας. Είναι τόσο απλό να πείτε στα ελληνικά απόδειξη #Apodixi_Please».

Διαβάστε ακόμα: 

Έτσι «κλέβουν» οι ταξιτζήδες – Το κόλπο με τις αποδείξεις (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις